Pagina's

maandag 1 augustus 2016

Shoplog: Limango, online- shop

Kennen jullie de online shop limango al? Het is aan mij de eer, om er iets over te mogen vertellen aan jullie. En ik kan al stiekem verklappen, dat de aanbiedingen om je oren vliegen!



De online shop is in 2007 opgericht in het zuid-Duitse München. Limango is inmiddels Europa's grootste online shop voor de gehele familie. En sinds 2011 is Limango ook actief in Nederland! Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt limango alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kunnen de drukke moeders onder ons, even tussen alle chaos door online shoppen op de bank. En houd je nog meer tijd over voor jezelf en je kinderen.

Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij Limango vindt elke mama wat zij zoekt.



Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

Meld je dus aan bij limango als je op zoek bent naar grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes wilt vinden die je nergens anders tegenkomt! 



Liefs,
MamavanMoos


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.