Pagina's

AboutWelkom op mijn Bloq! Leuk dat je even komt kijken. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Irene (31) vriendin van Josh, mama van Moos (nov 2015), Norah (okt 2017) en cadeau mama van Nina (8).
Ik ben een werkende moeder, verpleegkundige met onregelmatige diensten. Net begonnen met bloggen (2016). 

Mijn doel is via mijn bloq alle ontwikkelingen en dagelijkse bezigheden uiten over ons. En wat er bij komt kijken en ervaringen als moeder. Met uiteindelijk veel leesplezier en misschien een stukje herkenning. --Een klein stukje over mij--

Wij hebben samen gekozen voor gezinsuitbreiding en hadden het geluk dat alles vlot verlopen was. Ik ben dan ook zeker zeer dankbaar dat het ons geschonken is. Het was allemaal even wennen om mijn vrijheid kwijt te raken en heb inmiddels een weg er in gevonden. Ik probeer zo gedetailleerd mogelijk te schrijven in mijn blogberichten. Maar heb zeker een ''nuchtere'' kijk in de opvoeding en in onze dagelijkse leventje. Dus kort gezegd, neem het niet te zwaar.

Mijn naam betekend ''vrede'' en dat is ook waar ik voor sta. Ik ben een erg gevoelig persoon, en trek mij veel dingen persoonlijk aan. Ik kan niet tegen oneerlijkheid of arrogantie, daar ben ik echt allergische voor. Ik ben een dromer en kan ook mijn gedachten behoorlijk laten afdwalen. Dus af en toe moet ik weer even met beiden voeten op de grond gezet worden. 

Ik kan genieten van gezelschap van anderen. En vind het dus heerlijk om af en toe met een vriendin ergens te lunchen. Ook ben ik niet vies van een heerlijk rood wijntje op een gezellig avondje. En voor af en toe een heerlijk diepzinnig gesprek, sta ik altijd open. 

Mijn doel in het leven is meer aan mijzelf te werken en te leren genieten van de dingen die ik heb. Het is duidelijk dat mijn gezin en familie altijd voorop staan. Maar de rust vinden in jezelf, blijft een dingen(tje).  

Ik sta open om samen te werken, en het uit proberen van producten. Heb je vragen, of wil je gewoon iets kwijt aan mij? Dan kun je contact opnemen via de onderstaande Mailadres:
mamaenmoos@gmail.com 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.